Om sajten

Allt om matlagning och bakning

Om du vill komma i kontakt med mig, så är det enklaste sättet att göra detta på via mitt kontaktformulär som du hittar på ”kontaktsidan”.

Om mig

Jessica heter jag

Hej, jag heter Jessica och jag är grundaren och huvudskribenten för Hembakningsrådet. Matlagning har alltid varit en passion för mig, men det är bakning som verkligen får mitt hjärta att slå. Det är något så tillfredsställande med att blanda ingredienser, knåda degen och se resultatet komma ut ur ugnen.

Jag älskar att experimentera med olika recept och tekniker för att hitta den perfekta kombinationen av smaker och konsistenser. Jag tror också att bakning är en konstform som kan uttrycka så mycket mer än bara en god smak – det kan vara ett sätt att visa kärlek, uppmuntran eller uppskattning.

På Hembakningsrådet delar jag med mig av mina bästa tips och tricks för att lyckas i köket. Jag tror på att alla kan baka, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap. Genom att ge enkla och tydliga instruktioner och inspirerande recept vill jag göra bakning tillgänglig för alla.